Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Babolat
  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
 

 
Afbeelding van Samenwerking Advantage Tennisschool en MATCH Tennis Organisatie
 

Samenwerking Advantage Tennisschool en MATCH Tennis Organisatie

door A op 28 augustus 2015 13:53
Per 1 oktober start de samenwerking tussen MATCH Tennis Organisatie en Advantage Tennisschool. Eigenaren Ronald Lammens van MATCH en Harry Verdegaal van Advantage hebben samen de afgelopen maanden een uitgebreid sollicitatietraject doorlopen op HTC Hillegom, de vereniging waar Advantage al jarenlang de trainingen organiseert. Per 1 oktober 2015 liep de overeenkomst met Advantage af op deze club. Uit meer dan 20 kandidaten is het gelukt om samen tot een nieuwe overeenkomst te komen voor de komende jaren.
 

Advantage, beschikt over B en C  gelicenceerde trainers in de naam van Roos en Harry Verdegaal welke beiden heel veel trainerservaring met zich meenemen. Hillegom is een toonaangevende vereniging in de Bollenstreek waar naast goed tennis ook heel veel (inter)nationale evenementen worden georganiseerd zoals District Jeugd Kampioenschappen, NK’s voor junioren en een ITF jeugdtoernooi. Naast de trainingen op HTC Hillegom verzorgt Advantage ook de lessen op STV in Sassenheim.

We hopen elkaar op diverse vlakken de komende jaren te kunnen versterken en tot veel nieuwe activiteiten te komen op de twee clubs. Het ROGG evenement op 30 augustus waarbij de spelers van MATCH Tennis Academy tegen de selectiejeugd van HTC speelt en er een demonstratiewedstrijd op het programma staat is een eerste stap. Er zullen ruim 100 kinderen meedoen aan deze dag!!!

Daarbij zal Mario de Blanken als eventmanager een rol gaan spelen maar ook Herke Sombroek en Tim de Rooij zullen in ieder geval zorgen dat de betere competitieteams van de senioren en de selectiejeugd van Hillegom nieuwe impulsen gaan krijgen.

Reacties