Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Nieuws

Zoeken
Afbeelding van Jeugdtennis mag weer van start vanaf 29 april aanstaande
Jeugdtennis mag weer van start vanaf 29 april aanstaande

25 april 2020
Afbeelding van Belangrijke informatie in verband met het Coronavirus (COVID-19)
Belangrijke informatie in verband met het Coronavirus (COVID-19)

15 maart 2020
Afbeelding van I'M Tennis wenst iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2020 !
I'M Tennis wenst iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2020 !

4 januari 2020
 
 

< Overzicht verenigingen

 
Welkom bij I’M Tennis Academy!

I’M Tennis Academy streeft ernaar het maximale uit zijn spelers te halen. Wij zijn er voor spelers die zich graag willen verbeteren en die bereid zijn om hier hard aan te werken. Wij brengen onze spelers de mentaliteit en discipline bij waar ze de rest van hun leven de vruchten van plukken, op de baan, maar ook ernaast.

Plezier in het spel, de wil om te verbeteren en een open interactie zijn de belangrijkste voorwaarden om bij ons te kunnen trainen. Wij willen onze leerlingen leren kennen en met hen een band opbouwen om zodoende zijn of haar grenzen iedere keer weer een stukje te verleggen.

Binnen de opleiding wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van een (top)sportattitude. I’M Tennis Academy staat dan ook voor passie, hard werken, vastberadenheid, enthousiasme, integriteit en respect.

Onder het motto ‘Samen sterker’ zal de Academy de krachten bundelen met I’M Tennis (de organisatie) en wedstrijdspelers van verschillende clubs bij elkaar brengen en met elkaar laten trainen. De Academy zal daarbij intensief gebruik maken van de hoeveelheid aan spelers die I’M Tennis als organisatie in zijn bestand heeft.

De hoofdlocatie van I’M Tennis Academy is Dekker Tennis in Warmond, maar er kan ook uitgeweken worden naar andere I’M Tennis locaties.

Wij gaan graag met u in overleg over wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn te bereiken via onderstaande gegevens:

Tim de Rooij
Tel: +31 6 55150463
Email: tim@imtennis.nl

Herke Sombroek
Tel: +31 6 51519878
Email: herke@imtennis.nl

Slideshow

Inschrijven voor tennislessen
Gelijk inloggen als je al een eigen I'M Tennis account hebt. Anders eerst zelf een account aanmaken via het Registratie formulier.
Evenementen
Bekijk de laatste activiteiten
Open plaatsen
Stroom nu alsnog in!

Bestanden

Links