Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Nieuws

Zoeken
Afbeelding van I'M Tennis wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021!
I'M Tennis wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021!

23 december 2020
 
 

Over OLTC Academy

 
Bij de OLTC Academy gaan de meest gemotiveerde spelers en speelsters met elkaar trainen. Enige vereiste is dat tennis op nummer 1 staat !

Spelers en speelsters van andere verenigingen zijn ook welkom om te komen trainen bij de Academy.

Stapje verder

Naast alle mogelijke tennistrainingen gaat de Academy nog een flinke stap verder. Door een uitgebreid pakket aan te bieden kunnen we helpen om alles uit de sporter te halen. Hierdoor denken we iedereen te kunnen begeleiden bij hun eigen ambitie.

Pakket

Het aanbod van de Academy start met tennistraining. Het pakket voor de spelers zal voor iedereen anders zijn aangezien we met individuen werken en iedereen andere behoeftes heeft. Het aantal keer trainen en de grootte van de groep zal voor de start van elk seizoen overlegd en eventueel aangepast worden.

Het fysieke gedeelte is in handen van I’m fit. I’m fit  heeft bij OLTC een eigen gym en apparatuur om een professioneel fysiek pakket aan te bieden. Naast het fysieke gedeelte zorgt I’m fit ook voor voedingsadvies wat past bij een sportleven.

Het mentale gedeelte is bij de Academy in handen van highperformancecoach. Experts in het bijstaan van tennissers die moeten omgaan met wedstrijddruk. De Academy werkt samen met highperformancecoach omdat wij de mentale kant van sport een cruciaal onderdeel vinden. Door ook het mentale gedeelte mee te nemen kan het beste uit de speler worden gehaald. 

Wedstrijdbegeleiding is tevens een zeer belangrijk speerpunt van de Academy. Tijdens wedstrijden wordt er bekeken wat er onder druk van de match goed gaat en wat er minder goed gaat.

Hierdoor zijn de trainingen persoonsgericht en worden er grotere stappen gemaakt.

Na inschrijving bij de Academy zal er een intakegesprek plaatsvinden. In dit gesprek zal het trainingsprogramma besproken worden en de eventuele wens voor een uitgebreider pakket.

Interesse en contact

Interesse om bij de Academy te komen trainen of voor eventuele vragen graag mailen naar onno@imtennis.nl

Slideshow

Inschrijven voor lessen
Gelijk inloggen als je al een eigen account hebt. Anders eerst zelf een account aanmaken via het Registratie formulier.
Evenementen
Bekijk de laatste activiteiten
Open plaatsen
Stroom nu alsnog in!

Links