Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Babolat
  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
 

 
 

MATCH Tennis Trainers Nieuwsbrief november 2014

 
Nieuwsbrief slecht leesbaar? Klik HIER voor de online versie.
https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/bg_header2.png);font-family: Helvetica;font-size: 36px;font-weight: bold;">
  https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/Kop MATCH Leraren2-10.jpg" width="544" height="200" border="0" alt="" />  

 
 
MATCH Tennis Nieuwsbrief
Trainers

Deze maandelijkse nieuwsbrief is speciaal voor ons allen als trainers bedoeld. Via deze weg willen wij elkaar op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen onze tennis organisatie. Als jullie suggesties hebben qua invulling van de nieuwsbrief, horen wij het graag !

 
 


 
https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/Tim 2-10.jpg" width="200" height="300" border="0" alt="" />
 
Tim de Rooij
MATCH Tennis Academy

Even een korte introductie: Mijn naam is Tim de Rooij, 33 jaar oud en ik ben samen met mijn vriendin en ons zoontje van 2 jaar oud woonachtig in Nieuw-Vennep. Sinds 1 oktober 2014 heb ik de leiding over MATCH Tennis Academy en ik kijk er dan ook erg naar uit om intensief met jullie samen te werken en MATCH als organisatie naar een hoger niveau te tillen. Zelf ben ik de hele dag door met tennis bezig en zal daarom maandelijks via deze nieuwsbrief filmpjes en artikelen met jullie delen. Laten we met z'n allen de krachten bundelen en elkaar inspireren om zodoende dit weer over te brengen aan onze leerlingen!

Met sportieve groet,

Tim de Rooij,
MATCH Tennis Academy

 
 
 
 
https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/Mario de bal-10.jpg" width="200" height="448" border="0" alt="" />
 
'De Bal'
Mario de Blanken

Een maandelijkse terugkerend item in de Nieuwsbrief is 'De Bal'. In dit artikel is iedere maand een andere trainer aan de beurt om iets over zichzelf te vertellen. Deze keer ben ik zelf, Mario de Blanken, aan de beurt.

Normaal begin ik nooit met serveren. Als ik de toss win dan laat ik eigenlijk altijd mijn tegenstander serveren.
Maar dat terzijde

Sinds 1 oktober 2014 ben ik bij MATCH gestart in een nieuwe functie. Die van Event Manager. In deze functie heb ik contact met clubs en trainers over de evenementen op de ruim 20 parken waar MATCH de tennislessen verzorgt. We hebben gemerkt dat er bij veel clubs steeds minder vrijwilligers zijn om activiteiten op te pakken. Daarom willen wij de clubs hierbij helpen. Wij denken namelijk dat de activiteiten belangrijk zijn en dat dit ook weer zorgt voor meer leerlingen.

Daarnaast zal ik ook regelmatig contact hebben met jullie als trainers over deze activiteiten. Het is de bedoeling dat er meer contact komt onderling als trainers. Daarvoor is ook deze nieuwsbrief een hulpmiddel. De nieuwsbrief is ook 1 van mijn taken. Als jullie tips hebben hierover, dan hoor ik het graag!

De activiteiten die ik met mijn eigen bedrijf (Bandana Sports) organiseer, zullen ook gewoon blijven bestaan. Dat zijn dus de tennisreizen, kampen, clinics en weekenden.

Het is de bedoeling dat 'De Bal' iedere maand wordt doorgespeeld. Bij deze wil ik hem hard en vlak op het lichaam serveren van MAARTEN BERENDSEN

 
 
 
 
https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/Kalender 2-10.jpg" width="200" height="267" border="0" alt="" />
 
Activiteiten kalender
MATCH Trainers

In de nieuwsbrief voor de leerlingen hebben jullie ook al een kalender zien staan. Dat zijn de algemene activiteiten. In deze kalender de activiteiten die voor jullie belangrijk zijn.

Zet ze daarom nu alvast in je agenda!

• 04-01-2015 Leraren bijeenkomst The Beach Aalsmeer

• 28-03-2015 Leraren bijeenkomst locatie volgt 

• 05-09-2015 Leraren bijeenkomst locatie volgt

 
 

 
 Onze Partners:

 TENNISREIZEN - KAMPEN - WEEKENDEN

 
ONLINE TENNIS SHOP

Copyright © *2014* All rights reserved.