Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Babolat
  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
 

 
 

MATCH Leraren Nieuwsbrief mei 2016

Lerarenbijeenkomst maart 2016 
Nieuwsbrief slecht leesbaar? Klik HIER voor de online versie.
https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/bg_header2.png);font-family: Helvetica;font-size: 36px;font-weight: bold;">
     

 
 
 
Open plaatsen /
2e trainingsmoment


De zomertrainingen zijn overal al een paar weken bezig. Hier en daar zijn er nog wat open plaatsen. Deze plaatsen willen we natuurlijk allemaal zo snel mogelijk vullen. Dit doen we met zijn allen dus wij verwachten dat ook jij jouw best doet om deze open plaatsen op te vullen. Vanuit MATCH bieden wij de mogelijkheid dat jouw leerlingen een tweede training kunnen instromen op een open plaats voor 50% korting op het resterende lesgeld. Laat geintereseerden contact leggen via: marco.smit@matchtennis.nl
Marco maakt dan een op maat voorstel voor hun. 

 
 


 
 
 
MATCH Lerarenbijeenkomst
26-3-2016 
De afgelopen Lerarenbijeenkomst bij Dekker in Warmond was er een met twee kanten. Marco trapte af met een herinnering en stond stil bij zijn vriend en compagnon Ronald. Een kaars naast Ronald zijn foto zorgde ervoor dat hij er toch een beetje bij was. Ronald wilde als geen ander dat alles doorging. Daarom staan we zeker stil bij zijn verlies maar moeten we, hoe moeilijk dat soms ook is, wel door met z'n allen!

Daarna nam Marco in een vogelvlucht de clubs door. Vervolgens werd het thema voor dit jaar bekend gemaakt: "Er moet meer getennist worden!" We merken met z'n allen dat we veel "byers" hebben en te weinig "flyers". In groepjes gingen we in overleg hoe we de byers meer aan het tennissen kunnen krijgen. Conclusie was dat er veel leuke activiteiten zijn, maar dat wij als trainers een grote rol hebben bij het overhalen om mee te doen. Belangrijk dus om onze leerlingen te enthousiasmeren voor (ROGG) Toernooien, clubkampioenschappen, competities, kampen, reizen en ga zo maar door. Als er maar meer getennist gaat worden !!

Na de pauze werden er verschillende Workshops gegeven. Op de baan liet gymdocent Danny Pieterse zien hoe hij een Schooltennis les zou aanpakken. Op datzelfde moment waren een aantal leraren bezig met het opstellen van een persoonlijk doel met Denice van Apeldoorn. Daarna had Herke een hele leuke presentatie over het scouten van talenten en leidde Inge een discussie over hoe wij Rood meer aan het tennissen kunnen krijgen.

De volgende Lerarenbijeenkomsten staan gepland:

• 9 juli - Fun uitje Zomer
• 18 september - Lerarenbijeenkomst
• 20 november - Fun uitje Winter

Mocht jij leuke ideeen hebben over de bijeenkomsten, laat het dan weten! Denk aan interessante Workshops of aan leuke dingen die we kunnen doen met de Fun uitjes. 
 

Lerarenbijeenkomst
 
 
 
     
Tennis tegen Kanker ROGG Dekker

Op zondag 15 mei 2016 zal er wederom een MATCH ROGG Toernooi plaats vinden bij Dekker in Warmond. Dit toernooi is voor deze keer omgedoopt tot het Tennis tegen Kanker ROGG Toernooi. De opbrengst van dit toernooi gaat naar de stichting Lopen tegen Kanker. 

Iedere maand organiseren wij een ROGG Toernooi bedoeld voor kinderen in alle leeftijden. Opvallend is dat met name kinderen van buitenaf mee doen, terwijl we deze toernooien eigenlijk voor onze eigen clubs organiseren. Bij de afgelopen editie in Aarlanderveen hadden we 30 deelnemers, waarvan 4 van onze eigen clubs. De rest kwam van buiten af. Wij willen jullie vragen om ook jouw leerlingen enthousiast te maken voor deze leuke toernooien.

Wij gaan natuurlijk allemaal ons best doen om hier minimaal 60 aanmeldingen voor te krijgen. Jouw kinderen kunnen zich inschrijven via onze site:

https://www.matchtennis.nl/artikel/match-rogg-toernooien.-rood-oranje-groen-geel-circuit-voor-kids-t-m-17-jaar


 
 
 
     
'De Bal'
José Kocken

Mijn naam is José Kocken, 26 jaar en ik woon in Heerhugowaard, vlakbij Alkmaar. Ik woon nog gezellig bij mijn ouders en heb twee jongere broers, Tom en Robin. Wij wonen tijdelijk in een appartement in afwachting van ons nieuwe huis dat nu wordt gebouwd.

In 2008 ben ik gestart met de KNLTB A-opleiding bij Ronald van der Horst. Dit deed ik naast mijn HBO studie Management, Economie en Recht. Na afronding van de KNLTB opleiding ben ik tennisles gaan geven en heb ik mijn bijbaantje bij de Rabobank opgezegd. Door het lesgeven merkte ik dat mijn hart meer bij kinderen lag en dit heeft mij gestimuleerd om mijzelf te ontwikkelen tot Kinder- en Jeugdpsycholoog. In dit vakgebied heb ik ook werk gevonden, namelijk bij een gesloten Jeugdzorg Plus instelling, genaamd Transferium Jeugdzorg. Dit is een instelling voor jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar, die tegen zichzelf in bescherming moeten worden genomen en/of een gevaar zijn voor de omgeving. Ik heb veel plezier in mijn werk, want iedere dag is anders en het is altijd weer een uitdaging. Daarnaast werk ik nog als kinderpsycholoog in een project genaamd Sporthero. In een multidisciplinair team bestaande uit een fysiotherapeut, sportcoach en diëtiste begeleiden wij kinderen met overgewicht.

Tennisles geven doe ik nog slechts een aantal uren per week o.a. bij TV. De Hout en Koedijk. Ik hoop dat ik het lesgeven nog een lange tijd kan combineren met mijn baan, omdat ik er veel plezier aan beleef en ik het leuk en belangrijk vind om ook op een andere manier met kinderen en volwassenen te blijven werken. Daarnaast is het na een hele dag binnen werken, lekker om in de buitenlucht op de baan te staan. Naast mijn werk tennis ik ook nog zelf. Ik speel dit jaar zowel de zaterdag- als zondagcompetitie. De zaterdagcompetitie speel ik vooral voor de gezelligheid en de zondagcompetitie is meer prestatief gericht.

Ter voorbereiding op de competitie aanstaande zondag, oefen ik mijn service en speel ik mijn service scherp naar buiten op de forehand van onze nieuwe aanwinst bij TV de Hout, Ilse van de Reek.

Groeten,

José

 
 
 Onze Partners:

 TENNISREIZEN - KAMPEN - WEEKENDEN

 

ONLINE TENNIS SHOP


Copyright © *2016* All rights reserved.