Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
  • Babolat
 

 
 

MATCH Leraren Nieuwsbrief juli 2016

Juli 2016 
Nieuwsbrief slecht leesbaar? Klik HIER voor de online versie.
https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/bg_header2.png);font-family: Helvetica;font-size: 36px;font-weight: bold;">
     

 
 
 
Bedankt en fijne zomervakantie

Hoi allemaal,

Als eerste van jullie zal ik morgen ochtend op zomervakantie gaan voor een aantal weken en wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie bijdrage en steun de afgelopen hectische maanden binnen MATCH. Ik denk dat we ondanks de omstandigheden een prima "job" met elkaar gedaan hebben en wil na de zomervakantie snel de focus naar de toekomst gaan verleggen en jullie hierover informeren.

Voor nu echter eerst rust en genieten van zon, lekker eten en drinken, gezin en familie. 

Allemaal, een hele fijn en welverdiende vakantie toegewenst.

Groeten, Marco

 
 


  https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/Louis cayer-10.jpg" width="200" height="474" border="0" alt="" />
 
 
MATCH Academy
In deze nieuwsbrief wil ik een artikel en een filmpje met jullie delen over de zogenaamde "Footwork Cycle".

Artikel "Developing Footwork Situationally" van Wayne Elderton (Tennis Canada). Klik hieronder op artikel voor de bijlage.

In onderstaand filmpje laat de Canadese tenniscoach Louis Cayer een aantal vormpjes zien om slimmer/efficiënter te bewegen. Zeer bruikbaar voor jouw eigen spel en voor jouw leerlingen.

https://www.youtube.com/watch?v=R2oATunPKM4


 
 

 
 
 
   https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/Flyer 2014 voorkant-10.jpg" width="200" height="567" border="0" alt="" />  
Bandana Tennis & Funkampen

Tijdens de zomervakantie kunnen alle kinderen tussen 5 en 16 jaar mee doen met de Bandana Tennis & Fun kampen bij Dekker in Warmond. Met 18 buiten banen, 12 binnen banen, een mooie restaurant en nog veel meer, de perfecte locatie voor een sportieve en gezellige week.

* 11 t/m 15 juli 2016
* 15 t/m 19 augustus 2016

Van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. De meeste kinderen slapen thuis. Op donderdag blijven veel kinderen wel slapen. Iedere dag natuurlijk veel tennis maar ook veel andere leuke activiteiten (zwemmen, beachtennis, cocktails shaken, enz). Je kunt ook per dag inschrijven.

We hebben het tijdens de Lerarenbijeenkomst gehad over het creeeren van flyers en high flyers. Kinderen die met deze kampen mee doen worden allemaal flyers en soms zelfs high flyers. Dus maak ook jouw kids enthousiast.

www.bandanasports.nl/tenniskampen-nederland


 
 
 
     
'De Bal'
Ilse van den Reek

Hallo allemaal,

Ik ben gevraagd een leuk stukje over mijzelf te schrijven, dat doe ik natuurlijk graag!
Ik ben Ilse van den Reek en ik ben 23 jaar. Ik woon op mijzelf in Alkmaar (met mijn 2 cavia’s) en geef sinds april les bij tennisvereniging de Hout. Mijn 2 ouders wonen in Hoorn en mijn zusje van 21 in Amsterdam waar ze studeert. Hiervoor heb ik 2,5 jaar in Hoorn lesgegeven. Ik durf nu, na bijna 3 jaar lesgeven, te zeggen dat ik lesgeven het mooiste beroep vind wat er is. Ik zeg weleens dat het voor mij eigenlijk een betaalde hobby is en ik hoop het nog heel lang te blijven doen.

Toch heb ik besloten in september te gaan studeren. Omdat ik lesgeven zo leuk vind, blijf ik een beetje in die sector hangen en heb ik gekozen voor de Pabo. Lesgeven aan kinderen vind ik namelijk onwijs leuk en daar zou ik dus graag meer over willen leren. Het lijkt mij ideaal om het tennisles geven en het juf zijn te combineren. Ik vind lesgeven aan kinderen zo leuk omdat ze nog zo eerlijk en puur zijn. Als ze het leuk vinden zul je dat horen en zien aan de lachende bekkies, maar als ze het niks vinden zeggen ze dat ook gelijk. Daar leer ik als leraar ook zelf weer van. Ik denk dat je als leraar nooit stopt met leren, dat maakt het ook zo leuk.

Naast tennisles geven tennis ik ook graag nog zelf en ga ik regelmatig een rondje door de duinen fietsen op mijn racefiets. Ook zul je mij in de zomer regelmatig op een terras of lekker in een park kunnen vinden. Ik hou ervan leuke dingen te doen met vrienden en lekker te genieten van de zon, een drankje en een hapje en een hele hoop gezelligheid. José, bedankt voor de service op mijn forehand. Ik zal hem dwingend retourneren op de backhand van Patrick Niezen! 

Groeten,

Ilse
 
 
 Onze Partners:

 TENNISREIZEN - KAMPEN - WEEKENDEN

 

ONLINE TENNIS SHOP


Copyright © *2016* All rights reserved.