Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Babolat
  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
 

 
 

MATCH Leraren Nieuwsbrief augustus 2016

Winterseizoen 2016/2017 komt er weer aan. We moeten weer aan de bak met elkaar ..... 
Nieuwsbrief slecht leesbaar? Klik HIER voor de online versie.
https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/bg_header2.png);font-family: Helvetica;font-size: 36px;font-weight: bold;" width="600" valign="middle">
     

   
INSCHRIJVING WINTER 2016/2017

Hopelijk hebben jullie allemaal een heerlijke vakantie gehad. Sommige zijn al aan de slag en anderen zijn nog een weekje vrij. Succes weer voor degene die gaan beginnen, het belooft een mooie week te worden!

Inmiddels is de inschrijving voor het winterseizoen weer geopend. Vandaag is ook de nieuwsbrief hierover weer naar iedereen verstuurd en daarbij ook naar jullie.

Maak daarom jouw leerlingen attent op de wintertraining via alle mogelijkheden die je hiervoor hebt. Hoe eerder zij zich inschrijven, hoe beter!

 
 


 
 
 
MATCH Lerarenbijeenkomst
18 september 2016

Op zaterdag 9 juli hebben we het fun uitje gehad. Padel tennis in Voorhout. Erg gezellig en leuk om met deze sport kennis te maken. De eerste MATCH vereniging met Padelbanen komt er aan. TC Daalmeer heeft vanaf oktober 2 padelbanen. Wie zal de eerste MATCH Padel trainer zijn?

Op zondag 18 september staat de volgende MATCH Trainersbijeenkomst op het programma. Dit keer bij TV Artesia in Koudekerk aan den Rijn. Van 10:00 tot 14:00 uur is daar het MATCH ROGG Toernooi. Daarna zullen wij starten met de bijeenkomst. Deze is van 14:00 tot 17:00 uur.

De onderwerpen volgen nog. Mocht je zelf suggesties hebben, dan horen wij het graag! Uiteraard zal de wintertraining onderwerp zijn.

Geef doormiddel van een mail aan of je aanwezig bent of niet.

Mail naar: mario@bandanasports.nl
 
 
 
 
 
   
NIEUWE TENNIS ACADEMY OP
DEKKER WARMOND                             

                                               
Per 1 oktober zullen MATCH Tennis Academy en Impact Tennis een gezamenlijke Academy starten op Dekker Warmond. Tim de Rooij en Herke Sombroek zullen leiding gaan geven aan deze Academy waarbij een landelijk opleidingstraject gevolgd kan worden. Vanuit dit opleidingstraject kunnen de spelers ook een internationale route volgen. Herke en Tim zullen dit samen gaan doen met de trainers van MATCH en Impact en andere clubs en trainers uit de regio. Op deze manier kunnen de beste jeugdspelers uit de regio Leiden met elkaar trainen op een schitterend centraal gelegen centrum.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Herke Sombroek, 06-51519878 - mhsombroek@gmail.com
Tim de Rooij, 06-55150463 - t.derooij@hotmail.com
  

 
 
 
     
'De Bal'
Patrick Niezen

Hallo allemaal,

Bedankt Ilse voor het doorgeven van “de bal”, ook ik zal een leuk stukje schrijven zo vlak na de vakantie. Weer heerlijk paar weekjes op vakantie geweest met mijn vrouw Esther en mijn 2 kids, Isa van 8 en Cas van 6 jaar.
    
Ik ben 43 jaar en geef sinds 1995 les. Na op verschillende lokaties , tennisscholen en mijn eigen tennisschool gehad te hebben, nu lekker op mijn plekkie bij Match. Ik sta op maar 2 clubs namelijk Rijpwetering en de meeste tijd van mijn week op TV Alkemade. Leuke mensen, supervereniging eigenlijk!
Op deze club kan ik “mijn ei” lekker kwijt. Lesgeven aan kinderen, senioren en selectietraining, alles vind ik leuk om te doen. Het beste seniorentoernooi van het seizoen in dit gedeelte van het land. Een lekker actieve vereniging met voor de senioren elk jaar nog steeds een wachtlijst aan het begin van het seizoen, een unicum voor een vereniging in deze tijden. Het zegt genoeg over de gezelligheid van deze club. Op Rijpwetering geef ik een aantal uren per week les, een rustige vereniging maar ondanks dat gezellig en een top drukbezet open toernooi elk jaar.

Zelf heb ik de afgelopen jaren herencompetitie gespeeld bij “de Kikkers” in Nieuw-Vennep maar daar heb ik dit jaar afscheid genomen om volgend jaar mijn punten binnen te slepen voor TV Alkemade.
    
Ik hou naast natuurlijk tennis ook veel van voetbal en hardlopen. Ben zelfs in mijn vrije tijd trainer van de Benjamini’s bij vv Hoofddorp waar mijn zoontje voetbalt. Ook net als Ilse hou ik ook van een lekker hapje en drankje op een terrasje en gezelligheid. Ik hou erg graag van een lolletje op zijn tijd.
    
Nogmaals bedankt Ilse voor het retourneren op mijn backhand, mijn allerliefste slag van allemaal (alleen wel vaak slice in een wedstijd, haha) en ik zal deze backhand nu kort spelen op Roos Verdegaal.

Groeten,

Patrick
  
                                            
 
 
 Onze Partners:

 TENNISREIZEN - KAMPEN - WEEKENDEN

 

ONLINE TENNIS SHOP


Copyright © *2016* All rights reserved.