Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Babolat
  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
 

 
 

Otro Nivel 5-lessenreeks padel 1|2 pers. 1,5 uur PRIME TIME outdoor

 
Voor wie bedoeldSenior : vanaf 18 jaar
Lesduur90 minuten
Prijs € 395
VerenigingDekker Padelcentrum Warmond
SeizoenZomer


Lesperiode
Begindatum21 juni 2021
Einddatum31 december 2021

Produkt details
Lesweken5
Beschikbare plaatsen2

Aanvullende informatie
OpmerkingenPRIME TIME betekent dat de lessenreeks kan worden gegeven op een van de volgende momenten:

- maandag t/m donderdag na 17:00 uur

Je schrijft in voor een 5-lessenreeks padel van toptrainer Sven Boele (gegarandeerd). Al proberen wij dit wel, het kan zijn dat de lessenreeks niet binnen 5 aaneengesloten weken wordt ingepland.

Groepen dienen bij voorkeur zelf samengesteld te worden en zich allen individueel in te schrijven. Deze lessenreeks wordt gegeven aan groepen van 2 personen. Prijs is per persoon bij 2 personen in de groep (wil je privéles, dan betaal je twee keer dit bedrag), inclusief baanhuur, exclusief rackethuur. Racket is te huur voor € 2,50 per stuk aan de bar bij Dekker Warmond. Rackethuur reken je af (samen met eventuele consumpties) aan de bar bij Dekker Warmond. De lessenreeks betaal je aan Padel Unlimited. Je ontvangt een digitale factuur welke na een vooraankondiging automatisch van je rekening wordt afgeschreven.

Lid worden bij Dekker Padelcentrum Warmond is niet nodig en niet mogelijk. Alle padellers zijn welkom en betalen naar gebruik.

Sven Boele (26) werd Nederlands kampioen (teams), speelde op het WK’18 in Paraguay en EK’19 in Rome, woonde 2 jaar in het zuid-Spaanse Marbella om zijn padel skills en kennis te verbeteren. Naast padeltrainer heeft hij een eigen YouTube kanaal met 14.000 geabonneerden, waar hij wekelijks videos met padel tips op publiceert . Vind je het leuk om dit te bekijken? Dat kan via deze link: www.youtube.com/c/otronivelpadel

De volgende trainers zijn gekoppeld aan dit produkt:

Sven Boele

06 - 52 56 46 24
sven@padelunlimited.nl