Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Babolat
  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
 

 
Afbeelding van Hoe registreer ik als ik (nog) geen lid ben van een I'M Tennis vereniging ?!
 

Hoe registreer ik als ik (nog) geen lid ben van een I'M Tennis vereniging ?!

Bij het registreren is het noodzakelijk aan te geven van welke vereniging je lid bent, zodat het aanbod van de tennislessen en andere activiteiten daarop afgestemd kan worden in jouw I'M Tennis dashboard. Om tennisles te kunnen volgen is het lidmaatschap van de vereniging VERPLICHT tenzij anders vermeld.

Als je nog GEEN lid bent kan je het beste de vereniging selecteren waarvan je lid wilt worden. Daarmee krijg je het beste beeld van wat er allemaal aangeboden wordt op deze vereniging. Dit geldt ook voor diegenen die eerst nog kennis willen maken met tennis alvorens te besluiten of ze lid willen worden. Mocht je nog twijfelen over bij welke vereniging je lid wilt worden dan kan je ook meerdere verenigingen selecteren, zodat je het aanbod beter kan vergelijken.

  
Nadat je je keuze voor een vereniging eenmaal gemaakt hebt, kan je zelf je profiel weer aanpassen hiervoor. Hiermee voorkom je een overvol, niet relevant I'M Tennis dashboard.

Als je jezelf registreert om in te kunnen schrijven voor een activiteit die ook voor leden van andere tennis verenigingen open staat, dan vul je jouw vereniging in onder het kopje : Anders, namelijk ........

Hiermee kan je zonder een I'M Tennis vereniging te selecteren toch je registratie voltooien en daarna je inschrijving voor deze activiteit afronden.

Voor vragen en/of opmerkingen of als je wilt dat wij je verder helpen, mail dan naar : servicedesk@matchtennis.nl