Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
  • Babolat
 

 
Afbeelding van We vernieuwen onze website
 

We vernieuwen onze website

Van imtennis.nl naar tennisenpadel.nl. Ook digitaal maken we de stap van tennis naar tennis én padel.
Jouw persoonlijke Tennis & Padel portaal

Vernieuwingen geven ons soms een beetje, laten we zeggen, ongemakkelijk gevoel. Dat snappen we helemaal. Laten we je daarom als eerste gerust stellen; geen paniek! Alles zoals je dat van I’M Tennis gewend bent blijft werken zoals je dat gewend bent. Ook imtennis.nl zal altijd blijven werken als adres van deze website. Van inschrijven tot betalen en natuurlijk bovenal jouw lessen en trainers(-team) blijft zoals het is. Via dit artikel willen we je wel laten weten dat we onze website stapsgewijs aan het bijwerken zijn en proberen we je een beetje meenemen in de veranderingen die stap voor stap zichtbaar gaan worden voor je.

Okay, om te beginnen een korte toelichting. Waar deze website voorheen vooral alleen voorI’M Tennis als ‘inschrijfplatform en tennislesportaal’ werd gebruikt, wordt deze website vandaag de dag meer en meer ook door andere tennisscholen dan I’M Tennis gebruikt. Ook bieden wij niet alleen meer tennislessen en tennisactiviteiten aan, maar ook padellessen en padelactiviteiten. We vinden het belangrijk dat dat op een duidelijkere manier tot uiting komt op deze website. Bijvoorbeeld bij welke tennis- of padelschool je je in gaat schrijven voor lessen of activiteiten en op welke speellocatie/vereniging dat dan precies is.

Afijn, alhoewel de werking van de website en de invulling van jouw lessen precies hetzelfde blijft, zullen we de website in de basis een meer algemenere uitstraling gaan geven die recht doet aan alle verschillende tennis- en padelorganisaties die gebruik maken van deze website. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met toernooi.nl voor tennistoernooien waar heel veel verschillende partijen gebruik van maken. Zo ook I'M Tennis.

Onwijs veel tennis- en padelplezier! Ondertussen vernieuwen wij onze website (-: