Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
  • Babolat
 

 
Afbeelding van Jeugdtennis mag weer van start vanaf 29 april aanstaande
 

Jeugdtennis mag weer van start vanaf 29 april aanstaande

door Marco Smit op 25 april 2020 10:39
Tijdens de persconferentie van dinsdagavond 21 april heeft premier Rutte aangegeven dat kinderen tm 12 jaar en jeugd van 13 tot 18 jaar vanaf 29 april, onder voorwaarden, weer mogen gaan sporten. Ook de tennistrainers van I'M Tennis staan te springen om weer te starten.

We werken er op dit moment hard aan om te bekijken hoe de lessen straks weer opgestart kunnen worden, met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften. Dit zal per vereniging verschillen.

Naar aanleiding van de maatregelen die gelden vanaf 29 april zal de Noodverordening aangepast moeten worden. Dat zal op Veiligheidsregio-niveau gebeuren. De verschillende gemeenten hebben gisteren, vrijdag 24 april,  een protocol ontvangen van de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en het NOC*NSF wat de komende dagen gelijk besproken wordt.

Hetzelfde geldt voor een protocol voor de trainers wat wij tevens gisteren ontvangen hebben vanuit de KNLTB.

Zodra wij hier duidelijkheid over hebben zullen wij met een nieuwsbrief komen over de zomertraining en mensen die nog niet ingeschreven hebben maar wel mee willen doen verzoeken dit zsm te doen.

Bovenstaande betekent dat wij wellicht (nog) niet op 29 april van start kunnen gaan, maar op maandag 4 mei aanstaande. Zodra de exacte startdatum van de lessen bekend is wordt dit spoedig met u gecommuniceerd! Nogmaals, dit kan per vereniging gaan verschillen.

Gezien de complexiteit van dit alles en het veiligheidsbelang dat voorop staat, vertrouwen wij erop dat u begrip heeft voor deze lijn.

Sportieve groet.
I'M Tennis