Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Nieuws

Zoeken
 
 

< Overzicht verenigingen

 
Welkom bij Padel Unlimited, dé professionele padelschool van Dekker Padelcentrum Warmond

Wij zijn er maar wat trots op padellessen en padelactiviteiten te mogen verzorgen bij Dekker Padelcentrum Warmond. We doen dat voor jeugdspelers (6 t/m 17 jaar) en senioren (18+), voor mensen die pas net beginnen met padel en (ver) gevorderde padellers. We helpen je beter te padellen met aandacht voor techniek, tactiek en … geduld. Samen zorgen we dat je het spel nog beter gaat begrijpen en zo nog meer kan genieten van deze geweldige sport!

Het beste van Spaanse/Argentijnse en Nederlandse padelkennis

Begin jaren ’80 ontwikkelde padel zich in Spanje en Argentinië heel snel en werd deze sport in korte tijd zeer populair. Wij kunnen heel veel leren van hun jarenlange ervaring. Onze lessen zijn gebaseerd op de Spaanse/Argentijnse kennis in combinatie met Nederlandse, impliciete methodiek die makkelijk te begrijpen is om zo snel mogelijk de sport padel te leren.

Ons team van professionele padeltrainers wordt geleid door toptrainer Sven Boele. Sven werd Nederlands kampioen (teams), speelde op het WK’18 in Paraguay en EK’19 in Rome en woonde twee jaar in het zuid-Spaanse Marbella om zijn padelskills en -kennis te verbeteren. Naast dat hij padeltrainingen verzorgt, heeft hij een eigen YouTube-kanaal met 15.000+ geabonneerden, waar hij wekelijks videos met padel tips op publiceert. Doe er je voordeel mee en neem eens een kijkje op: https://www.youtube.com/c/otronivelpadel.

Heb je vragen over padellessen of padelactiviteiten? Laat het ons weten via info@padelunlimited.nl.

See you soon in Warmond. Vamos!

___
Jouw persoonlijke Tennis en Padel account

Om in te kunnen schrijven voor de lessen van Padel Unlimited heb je een gratis Tennis en Padel account nodig voor deze website. Wij gebruiken deze website namelijk om in te delen en om de betalingen af te handelen.
Wellicht heb je al een account, bijvoorbeeld omdat je ooit voor de padel- en/of tennislessen van I'M Tennis of Tennisned hebt ingeschreven. In dat geval kan je dat account nu ook gebruiken om in te schrijven bij Dekker Padelcentrum Warmond. Het enige wat je dan hoeft te doen is in je profiel bij 'Verenigingen & locaties 'Dekker Padelcentrum Warmond' toe te voegen als volgt:
  • Ga naar je eigen account (klik hier) ('Profiel')
  • Zoek in de linker lijst 'Dekker Padelcentrum Warmond' op en klik deze aan zodat deze aan de rechter lijst wordt toegevoegd (je huidige Verenigingen & locaties niet verwijderen!)
  • Klik op 'Opslaan'
___
Inschrijven voor padelles

Om in te kunnen schrijven is het nodig dat je een gratis Tennis en Padel account hebt voor deze website.
  • Kies de lesvorm waarvoor je in wil schrijven en doorloop de stappen. Voer de gevraagde gegevens in.
  • Bedankt voor je inschrijving! We gaan ermee aan de slag. om een eigen account aan te maken !

Slideshow

Inschrijven voor lessen
Gelijk inloggen als je al een eigen account hebt. Anders eerst zelf een account aanmaken via het Registratie formulier.
Evenementen
Bekijk de laatste activiteiten
Open plaatsen
Stroom nu alsnog in!

Links