Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
  • Babolat
 

 
 

MATCH Tennis Organisatie Nieuwsbrief [template]

 
Nieuwsbrief slecht leesbaar? Klik HIER voor de online versie.
https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/bg_header2.png);font-family: Helvetica;font-size: 36px;font-weight: bold;">
   

 
 
MATCH Tennis Organisatie
Nieuwsbrief

Met trots presenteren wij u onze MATCH Nieuwsbrief. Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u maandelijks op de hoogte houden van onze activiteiten en tennislessen. 

 
 


 
 
Tim de Rooij
MATCH Tennis Academy

Nadat eerder Michael van den Berg, Amanda Hopmans en Jeroen Joling afscheid genomen hebben als trainers van MATCH Tennis Academy, zijn wij erg blij te kunnen melden dat Tim de Rooij MATCH Tennis Academy gaat doorzetten.


 
 
 
 
Jeugd Toernooien
Rood, Oranje, Groen en Geel

Wij vinden het belangrijk dat je naast tennisles ook wedstrijden speelt. Daarom organiseren wij iedere maand een Rood, Oranje, Groen en Geel toernooi voor alle kinderen die mee willen doen. Dus alle leeftijden en alle niveau's. Het is simpel, leuk en leerzaam.

Het eerst volgende MATCH ROGG Toernooi is op zondag 14 december 2014 bij .... De wedstrijden worden gespeeld tussen 10:00 en 13:00 uur.

 
 
 
 
Activiteiten
Kalender

Naast tennislessen organiseert MATCH veel leuke activiteiten en toernooien bij jou op de club of in de buurt van jouw club.

* Zondag 14 december 2014
MATCH ROGG Toernooi
Dekker Warmond

* Zondag 4 januari 2015
Leraren bijeenkomst
The Beach Aalsmeer

* Zondag 11 januari 2015
MATCH ROGG Toernooi
Alkmaar

 

 
 Onze Partners:

 TENNISREIZEN - KAMPEN - WEEKENDEN

 
ONLINE TENNIS SHOP

Copyright © *2014* All rights reserved. Klik hier voor meer informatie. Als je geen Nieuwsbrief meer wilt ontvangen, klik dan op uitschrijven.