Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Babolat
  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
 

 
 

MATCH Tennis Trainers Nieuwsbrief [Template]

 
Nieuwsbrief slecht leesbaar? Klik HIER voor de online versie.
https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/bg_header2.png);font-family: Helvetica;font-size: 36px;font-weight: bold;">
   

 
 
MATCH Nieuwsbrief
Trainers

Deze maandelijkse nieuwsbrief is speciaal voor jullie bedoeld als trainers. Via deze weg willen wij elkaar op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen de tennisschool. Als jullie suggesties hebben qua invulling van de nieuwsbrief, horen wij het graag!

 
 


 
 
Tim de Rooij
MATCH Tennis Academy

Tekst Tim


 
 
 
 
'De Bal'
Mario de Blanken

Een maandelijkse terugkerend item in de Nieuwsbrief is 'De Bal'. In dit artikel is iedere maand een andere trainer aan de beurt om iets over zichzelf te vertellen. Dit keer is Mario de Blanken aan de beurt.

Normaal begin ik nooit met serveren. Als ik de toss win dan laat ik eigenlijk altijd mijn tegenstander serveren. Sinds 1 oktober 2014 ben ik bij MATCH gestart in een nieuwe functie. Die van Event Manager. In deze functie heb ik contact met clubs en trainers over de evenementen op de ruim 20 parken waar MATCH de tennislessen verzorgt. We hebben gemerkt dat er bij veel clubs steeds minder vrijwilligers zijn om activiteiten op te pakken. Daarom willen wij de clubs hierbij helpen. Wij denken namelijk dat de activiteiten belangrijk zijn en dat dit ook weer zorgt voor meer leerlingen.

Daarnaast zal ik ook regelmatig contact hebben met jullie als trainers over deze activiteiten. Het is de bedoeling dat er meer contact komt onderling als trainers. Daarvoor is ook deze nieuwsbrief een hulpmiddel. De nieuwsbrief is ook 1 van mijn taken. Als jullie tips hebben hierover, dan hoor ik het graag!

De activiteiten die ik met mijn eigen bedrijf (Bandana Sports) organiseer, zullen ook gewoon blijven bestaan. Dat zijn dus de Tennisreizen, kampen, clinics en weekenden.

Het is de bedoeling dat 'De Bal' iedere maand wordt doorgespeeld. Bij deze wil ik hem hard en vlak serveren naar MAARTEN BERENDSEN

 
 
 
 
Activiteiten kalender
Match Trainers

In de nieuwsbrief voor de leerlingen hebben jullie ook al een kalender zien staan. Dat zijn de algemene activiteiten. In deze kalender de activiteiten die voor jullie belangrijk zijn. Zet ze nu vast in je agenda!

* Zondag 4 januari 2015
MATCH Leraren bijeenkomst (fun)
BEACH Aalsmeer

* Zaterdag 28 maart 2015
MATCH Leraren bijeenkomst
Locatie volgt nog

* Zaterdag 5 september 2015
MATCH Leraren bijeenkomst
Locatie volgt nog

 

 
 Onze Partners:

 TENNISREIZEN - KAMPEN - WEEKENDEN

 
ONLINE TENNIS SHOP

Copyright © *2014* All rights reserved.