Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
  • Babolat
 

 
 

MATCH Tennis Trainers Nieuwsbrief december 2014

Fijne Feestdagen! 
Nieuwsbrief slecht leesbaar? Klik HIER voor de online versie.
https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/bg_header2.png);font-family: Helvetica;font-size: 36px;font-weight: bold;">
     

 
 
MATCH Tennis Nieuwsbrief
Trainers

Wij wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en een heel goed uiteinde! Veel van jullie staan vele uren in het donker en de kou buiten te bikkelen. Twee weken vakantie komen daarom goed uit. Geniet er van en wij wensen jullie allemaal een succesvol 2015. Bij het Beachtennis event op zondag 4 januari 2015 bij The Beach in Aalsmeer hebben wij een leuk nieuwjaars geschenk voor jullie klaar staan. Als je nog niet hebt opgegeven, doe dat dan nu!

 
 


 
https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/Tim 2-10.jpg" alt="" />
 
MATCH Tennis Academy
Tim de Rooij

Dit is de "Doubles Tennis Tactics" dvd van Louis Cayer, een Canadese Tenniscoach die bekend staat als specialist op het gebied van dubbelspel. De tactische basisprincipes die op deze dvd behandeld worden, zijn op vele niveaus toepasbaar. Klik hieronder om de verschillende delen op Youtube te bekijken.

" target="_blank">Deel 1

Deel 2

Deel 3

Veel kijkplezier en fijne feestdagen!

Met sportieve groet,

Tim de Rooij,
MATCH Tennis Academy
 
 
 
   
'De Bal'
Maarten Berendsen

Hoi Allemaal,

Mijn naam is Maarten Berendsen.
Ik ben begonnen met tennis toen ik 8 was bij TV Koedijk en TC Daalmeer. Toen ik 12 was ben ik naar TV Heerhugowaard gegaan omdat ik het spelletje zo leuk vond en nog steeds vindt om meer te gaan trainen en op hoger niveau wedstrijden te gaan spelen.

Sindsdien heb ik in mijn hoofd om tennisleraar te worden. Ik ben daarom na mijn HAVO het CIOS gaan doen en heb daar mijn A en B licentie gehaald. Ik ben daarna gaan lesgeven voor tennisschool Toptennis. En nu voor Tennisschool Match tennis waar ik lesgeef en de indelingen verzorg voor TV Koedijk, TC Daalmeer en de TV de Hout.

Ik speel met veel plezier nog winter- en zomercompetitie bij TC Sint Pancras met onze collega Robin Houtenbos.
Verder woon ik samen met Michelle en Jax (labrador) en verwachten wij eind maart ons 1e tennis talentje. Ook ga ik graag naar AZ toe.

Ik kick de bal richting Roderick Schoo.
 

 
 
 
 
https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/Logo KNLTB-10.jpg" width="200" height="167" border="0" alt="" />
 
Geldige licentie, VOG en applicaties
MATCH Trainers

Als tennistrainer moet je in het bezit zijn van een geldige licentie. Steeds meer verenigingen vragen om deze licentie. Daarom willen wij jullie vragen om een kopie/scan van jouw licentie te sturen naar ronald.lammens@matchtennis.nl. Jouw licentie verlengen doe je via www.mijnknltb.nl.

Van verenigingen krijgen wij ook regelmatig het verzoek om een VOG van de betreffende trainer. Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van jouw functie als tennistrainer. Wij willen als tennisorganisatie daar nu één lijn in trekken en ervoor zorgen dat we per 1 april aanstaande van al onze trainers de VOG in ons bezit hebben. Heb je er al één verkregen voor een andere functie, dan kun je deze gebruiken. Breng hem langs, doe hem op de post of scan hem in en stuur hem naar Ronald. Heb je er nog geen, dan zorgen wij er voor dat je het formulier ontvangt. Vraag deze aan door een mail te sturen naar ronald.lammens@matchtennis.nl

Iedere train(st)er met een geldige licentie wordt periodiek door de KNLTB geïnformeerd over mogelijk te volgen applicaties en kan naar eigen interesse hieraan deelnemen. Wij willen hier graag aan bijdragen en hanteren daarbij de volgende spelregels.

• Je schrijft jezelf in voor de applicatie, meldt dit via de mail bij Ronald en betaalt zelf vooraf de rekening
• Na afronding hiervan mail je Ronald de rekening en het bewijs van deelname door en betalen wij de helft van de applicatie aan jou terug
• Graag ontvangen wij digitaal mogelijke handouts en andere informatie van de applicatie, zodat wij dit met iedereen kunnen delen
• Voor 2015 geldt een maximale bijdraage vanuit MATCH van € 50,- per persoon. Dit kan verspreid worden over meerdere applicaties. 

 
 

 
 Onze Partners:

 TENNISREIZEN - KAMPEN - WEEKENDEN

 
ONLINE TENNIS SHOP

Copyright © *2014* All rights reserved.