Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
  • Babolat
 

 
 

MATCH Leraren Nieuwsbrief januari 2016

Lerarenbijeenkomst 26 maart 2016 
Nieuwsbrief slecht leesbaar? Klik HIER voor de online versie.
https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/bg_header2.png);font-family: Helvetica;font-size: 36px;font-weight: bold;">
     

 
 
 
Save the date!


Op zaterdag 26 maart 2016 zal tussen 14:00 en 17:00 uur weer de MATCH Lerarenbijeenkomst plaats vinden bij Dekker in Warmond.
Met interessante onderwerpen zoals scouten, coaching, PO punten, schooltennis en intervisie. Mocht je zelf nog een onderwerp willen inbrengen horen wij het graag!

Als je er niet bij kan zijn, meld je dan af bij Ronald voor 5 maart. 

 
 


 
 
 
Bezoek het ABN AMRO Toernooi met jouw leerlingen

Wil jij met jouw leerlingen naar het ABN AMRO Toernooi in Rotterdam? Sluit dan gezellig aan bij de andere trainers.

We hebben losse kaarten voor de maandagavond voor slechts € 17,50. Woensdag 10 februari is het Kidsday. We vertrekken om 14:00 uur bij Dekker Warmond en rond 19:00 uur zijn we weer terug. Deze middag is bedoeld voor de basisschool leerlingen en kost € 30,- per deelnemer. 

Op donderdagavond 11 februari gaan we nog een keer maar dan met de oudere jeugd en volwassenen. We vertrekken om 18:00 uur met de bus wederom bij Dekker Warmond vandaan en om 23:00 uur rijden we weer terug. Kosten € 46,-

Als jij mee wilt tijdens de Kidsday als begeleider (gratis) dan horen wij het graag. Als je op donderdagavond mee wilt dan betaal je als leraar de helft van het geld. Check de onderstaande link om in te schrijven. 
 
 
 
 
     
Inschrijving zomer trainingen open

Vanaf eind maart beginnen op alle tennisparken de zomertrainingen weer. De inschrijving is nu geopend.
Check de website voor meer informatie over het lesaanbod op jouw vereniging(en), zodat je vragen daarover van je lesklanten gelijk kan beantwoorden. 

Groepstraining of prive training, jeugdtraining, seniorentrainingen alles is mogelijk. Als je een trainingsvorm mist, neem dan contact met ons op!

Inschrijven voor 10 maart 2016

 
 
 
     
'De Bal'
Marco Smit

In de vorige nieuwsbrief werd De Bal door Vincent door zijn de benen heen geslagen naar Marjolein, die het echter iets te druk had om deze terug te kunnen volleren. Vandaar dat ik voor deze keer de honneurs waarneem, zodat ik van de gelegenheid gebruik kan maken om mijn veranderende werkzaamheden binnen MATCH nader toe te lichten.

Ik ben in 2006 samen met Ronald Lammens en Carel de Bruijn MATCH Tennis Organisatie begonnen. Naast het opstarten van de organisatie gaf ik in de periode erg veel les op TV Woubrugge en TV Meerburg, in de jaren erna aangevuld met de selectietrainingen op de Zoeterwoudse TC. Naarmate het management van MATCH meer van mijn tijd ging vragen ben ik mij gaan beperken tot het lesgeven op TV Woubrugge.

Waar ik in de beginjaren van MATCH alle betere jeugdspelers op de clubs waar ik lesgaf rechtstreeks doorzette naar onze Academy is er uiteindelijk eentje bij mij blijven hangen. Vraag mij niet waarom maar het is zo …. Met deze jongeman van TV Woubrugge, Len Schouten is zijn naam, werk ik sinds zijn eerste kennismaking met tennis op 6–jarige leeftijd nauw samen waarbij hij inmiddels 16 jaar is en momenteel nr. 450 op de wereldranglijst (ITF ranking) voor de jeugd staat. Dit is niet langer meer slechts een leuke ervaring die je er zo maar bij doet, maar inmiddels een flinke werkweek met vele internationale reizen over de gehele wereld. Zo ben ik net terug van 2 weken in de Verenigde Arabische Emiraten en staan vanaf 1 februari alweer de volgende toernooien in het buitenland op het programma. Tegelijkertijd met het opstarten van dit traject van Len is Mario gelukkig binnen MATCH veel meer gaan doen en heeft hij samen met Ronald het grootste gedeelte van mijn werkzaamheden overgenomen. Naast het begeleiden en trainen/coachen van Len geef ik nog steeds les op TV Woubrugge en doe ik het clubmanagement van TV Woubrugge, TC Langeraar, TV Overbos, TC Rijpwetering en TV Alkemade en ben ik verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de website. Daarnaast ondersteun ik Ronald en Mario waar nodig en het kan.

Als ik daarnaast nog wat tijd over heb, breng ik deze het liefst door met mijn gezin: mijn vrouw Tanja en mijn beide zoons, Mels & Luuk.

Ondanks het feit dat velen van jullie wel wisten dat ik Len intensief begeleidde en mijn werkzaamheden anders geworden zijn de laatste tijd, ben ik blij dit nu op deze manier toegelicht te hebben.

Ik wil bij deze graag Marjolein een nieuwe kans geven om de tussen Vincent zijn benen geslagen bal kort achter het net weg te leggen. Ik verwacht niet dat hij zal proberen deze nog sprintend te halen …

 
 
 Onze Partners:

 TENNISREIZEN - KAMPEN - WEEKENDEN

 

ONLINE TENNIS SHOP


Copyright © *2016* All rights reserved.