Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Babolat
  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
 

 
 

MATCH Leraren Nieuwsbrief november 2016

Open plekken + Fun uitje 6-1-2017 
Nieuwsbrief slecht leesbaar? Klik HIER voor de online versie.
https://spheres.crowfile.com/matchtennis/content/image/bg_header2.png);font-family: Helvetica;font-size: 36px;font-weight: bold;">
     

   
Open plekken wintertraining

Bekijk hieronder welke mogelijkheden er nog beschikbaar zijn en reageer voor een passende plaats naar: marco.smit@matchtennis.nl

Plaats jouw open plekken ook op jouw facebookpagina. Wellicht dat je daar nog iets uit kan halen.


 
 


 
 
 
MATCH Lerarenuitje
6 januari 2017

Helaas is de 'serieuze' MATCH Lerarenbijeenkomst in september niet gelukt. Het bleek te lastig om iedereen bij elkaar te krijgen.

Daarom willen we het opnieuw proberen op vrijdag 6 januari 2017. Dan gaan we voor een 'Fun' uitje. Het plan is om een Escape Room te doen. Bij een Escape Room wordt je met een groep in een kamer geplaatst. Door middel van allerlei raadsels en puzzels, moet je proberen binnen een uur als team de kamer uit te komen. Daarna gezellig een drankje doen in een nabij gelegen cafe. Waarschijnlijk wordt het Hoofddorp. Dat is lekker centraal en ook voor de Alkmaarders goed te bereiken. We starten om 20:00 uur. Rond 23:00 uur zijn we klaar. Daarna kun je zelf kiezen hoelang je nog wilt blijven voor een drankje. 

Geef je op door een mail te sturen voor 5 december naar:

mario@bandanasports.nl


Ook als je niet kan, graag even een mail sturen!! 
 
 
 
 
   
MATCH Tennis Academy                           
Tips van Tim

• Ga naar www.procomparetennis.net, geef je e-mailadres door en ontvang een bestand met meer dan 500 fotocollages van de beste ATP/WTA tennissers. Handig om uit te printen en aan je leerlingen te laten zien op de baan.

• Voor degenen die 'm nog niet gezien hebben een link naar een leuke documentaire over Lleyton Hewitt (The Final Tour): www.youtube.com/watch?v=kKWg21p39Ww

• Website met filmpjes van de United States Tennis Association (USTA) over Player Development:


• Website waar je een hoop workouts en info kan vinden op het gebied van fitness. Voor jezelf of misschien om het een en ander te integreren in je tennistrainingen: darebee.com

• In het kader van breed oriënteren een interessante presentatie over de biomechanica bij het sprinten: www.youtube.com/watch?v=jZH8NTDwF1Y

Herke Sombroek, 06-51519878 - mhsombroek@gmail.com
Tim de Rooij, 06-55150463 - t.derooij@hotmail.com
  

 
 
 
     
'De Bal'
Roos Verdegaal

Bedankt Patrick, voor het doorspelen van de bal.
We zijn ondertussen al weer een paar weken bezig met het winterseizoen, de indelingen zijn allemaal klaar en er komt weer een beetje rust in de tent. Dit betekent dat ik even rustig de tijd kan nemen om een stukje te schrijven.
   Mijn naam is Roos verdegaal en sta al jaren op de baan om les te geven. Vanaf mijn 18e geef ik tennisles en ik ben nu…… Zo lang dus al. Na in mijn jeugd zeer actief te zijn geweest in de toernooien ben ik na het behalen van mijn licentie vol in het trainerschap gestapt. De eerste lessen heb ik bij MVKV in Katwijk gegeven. Daarna de stap naar Bergschenhoek bij Rotterdam gemaakt.
   Na 5 jaar ben ik naar TV Nieuw-Vennep gegaan. In deze periode naast het les geven op de club, heb ik ook nog bondstrainingen gegeven en aan begeleiding gedaan.
   Na 12 jaar heb ik de overstap naar HTC (Hillegom) gemaakt. De club waar ik jaren lang competitie voor heb gespeeld. Hier heb ik samen met mijn broer Harry onder de naam Advantage Tennisschool les gegeven. Naast HTC kwam ook STV (Sassenheim) op ons lijstje te staan. Ook weer leuk omdat wij zelf geboren en getogen Sassemers zijn, en op STV hebben leren tennissen.
   Sinds vorig jaar werken we samen met Match. Dit bevalt prima. Het is vooral leuk om weer eens met andere collega’s om te gaan. Ik merk dat dit je altijd weer op nieuwe ideeën brengt.
 
 Wat ik leuk vind aan lesgeven? Nou, eigenlijk alles. Ik geef aan allerlei niveaus en leeftijden les. Regel veel met commissies op de verenigingen en ben dus eigenlijk overal inzetbaar. De mensen zijn bijna altijd vrolijk. Ze zijn immers in hun vrije tijd bezig met iets dat ze leuk vinden. Wat wil je nu nog meer?
   Naast het tennis probeer ik ook nog ruimte te maken voor (sport)massage. Dit vind ik een mooie aanvulling op het tennis.
   In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn Golden Retriever Winnie op pad te gaan, af en toe een potje golf te spelen en met mijn fotocamera mooie kiekjes te schieten.

Ik serveer de bal door naar Madalina Tudirache.
 
                                            
 
 
 Onze Partners:

 TENNISREIZEN - KAMPEN - WEEKENDEN

 

ONLINE TENNIS SHOP


Copyright © *2016* All rights reserved.