Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Nieuws

Afbeelding van MATCH Tennis Academy, uw partner op het gebied van Top Tennis
MATCH Tennis Academy, uw partner op het gebied van Top Tennis

4 februari 2014
Afbeelding van Jeugd TV Woubrugge presteert op DJK
Jeugd TV Woubrugge presteert op DJK

21 mei 2013
Afbeelding van Wederom sneeuw op speeldag 5 van MATCH Winter Competitie
Wederom sneeuw op speeldag 5 van MATCH Winter Competitie

25 februari 2013
 
 
 

Jeugd TV Woubrugge presteert op DJK

Len Schouten en Ilya Kneppelhout kampioen, Louise van de Weteringh verdienstelijk vierde 
21 mei 2013
Len Schouten en Ilya Kneppelhout kampioen, Louise van de Weteringh verdienstelijk vierde
Tijdens de afgelopen Pinksterdagen hebben meerdere kinderen van TV Woubrugge opvallende prestaties neergezet tijdens de Districts Jeugd Kampioenschappen van Leiden.
     
Namens TV Woubrugge deden Djustin van den Nieuwendijk, Jort de Groot, Louise van de Weteringh, Len Schouten en Ilya Kneppelhout mee aan het finale weekend dat zoals altijd werd gehouden op de banen van de Hillegomse TC.
    
Waar Djustin (JE t/m 8 jaar) en Jort (JE t/m 10 jaar) verdienstelijk speelden maar nog net iets tekort kwamen, viel de prestatie van Louise in de categorie meisjes enkel t/m 10 jaar op. Zij won haar wedstrijd op zaterdag tegen de goed spelende Bo Martina van TV Nieuw Vennep zeer knap met 7-6; 6-2. Door deze overwinning mocht zij zich op zondag meten met de beste meisjes van de regio. In de halve finale tegen Eloise de Mooij en om de 3e/4e plaats tegen Charlotte Wijkamp bleek dat er nog veel te leren valt, maar al met al kan Louise tevreden terug kijken op een goed toernooi met een 4e plaats en een mooie beker als beloning. Klasse Louise !
 
Bij de jongens enkel t/m 14 jaar speelde Len Schouten een heel goed toernooi. Als 2e geplaatst waren de verwachtingen vooraf hoog gespannen, maar Len maakt dit heel knap waar en won het toernooi. Achtereenvolgens won hij van Rick Lindhout (6-4; 6-3), Teis Visser (0-6; 6-3; 6-3) en Matthijs van Starkenburg (6-2; 6-3) waarbij met name de wedstrijd tegen Teis een echte kraker was waar de intentie vanaf droop.
  
Ook Ilya Kneppelhout won bij de jongens enkel t/m 16 jaar het toernooi. Als 2e geplaatst won Ilya in aanloop naar de finale overtuigend van Scott van Zoolingen (6-1; 6-2), Oscar Dekker (6-1; 6-2) en van Willem van den Akker (7-5; 6-0). Ilya kreeg zoals het hoort  in de finale tegen Boris Spanjaard zijn moeilijkste wedstrijd. Na een lastige 1e set (4-6) ging echter Ilya steeds beter spelen en won hij daarna terecht met 6-4; 6-1.
 
Als districtskampioenen mochten Len en Ilya vervolgens op 2e Pinksterdag aantreden bij de Regionale Jeugd Kampioenschappen op de banen van TV Hoofddorp. Hier streden de kampioenen van de districten Leiden, IJmond en Nood-Holland Noord om een nieuwe beker. Opnieuw vielen hun prestaties op. Len won van Bodhy Buit (7-5; 6-2) en Marnix Blom (6-4; 6-2). Ilya won van Yannick Pel (6-2; 6-2) en Robin Nadort (6-3; 7-5). Hiermee werden beiden na Districtskampioen ook Regionaal kampioen. Proficiat mannen !!