Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Nieuws

Afbeelding van MATCH Tennis Academy, uw partner op het gebied van Top Tennis
MATCH Tennis Academy, uw partner op het gebied van Top Tennis

4 februari 2014
Afbeelding van Jeugd TV Woubrugge presteert op DJK
Jeugd TV Woubrugge presteert op DJK

21 mei 2013
Afbeelding van Wederom sneeuw op speeldag 5 van MATCH Winter Competitie
Wederom sneeuw op speeldag 5 van MATCH Winter Competitie

25 februari 2013
 
 
 

MATCH Tennis Academy, uw partner op het gebied van Top Tennis

 
4 februari 2014
Welkom bij MATCH Tennis Academy !

MATCH Tennis Academy streeft ernaar het maximale uit zijn spelers te halen. Wij zijn er voor spelers die zich graag willen verbeteren en die bereid zijn om hier hard aan te werken. Wij brengen onze spelers de mentaliteit en discipline bij waar ze de rest van hun leven de vruchten van plukken, op de baan, maar ook ernaast.

Plezier in het spel, de wil om te verbeteren en een open interactie zijn de belangrijkste voorwaarden om bij ons te kunnen trainen. Wij willen onze leerlingen leren kennen en met hen een band opbouwen om zodoende zijn of haar grenzen iedere keer weer een stukje te verleggen.

   
Binnen de opleiding wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van een (top)sportattitude. MATCH Tennis Academy staat dan ook voor passie, hard werken, vastberadenheid, enthousiasme, integriteit en respect.

Onder het motto ‘Samen sterker’ zal de Academy de krachten bundelen met MATCH Tennis Organisatie en wedstrijdspelers van verschillende clubs bij elkaar brengen en met elkaar laten trainen. De Academy zal daarbij intensief gebruik maken van de hoeveelheid aan spelers die MATCH als organisatie in zijn bestand heeft.

De hoofdlocatie van MATCH Tennis Academy is Dekker Tennis Warmond, maar er kan ook uitgeweken worden naar andere MATCH locaties.

Wij gaan graag met u in overleg over wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn te bereiken via onderstaande gegevens:

Herke Sombroek

Tel: +31 6 51519878
Email: mhsombroek@gmail.com Tim de Rooij

Tel: +31 6 55150463
Email: t.derooij@hotmail.com


PDF document
PDF document 55,05 KB
6 januari 2015 15:24
PDF document
PDF document 33,51 KB
24 maart 2015 05:52