Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Nieuws

Afbeelding van MATCH Tennis Academy, uw partner op het gebied van Top Tennis
MATCH Tennis Academy, uw partner op het gebied van Top Tennis

4 februari 2014
Afbeelding van Jeugd TV Woubrugge presteert op DJK
Jeugd TV Woubrugge presteert op DJK

21 mei 2013
Afbeelding van Wederom sneeuw op speeldag 5 van MATCH Winter Competitie
Wederom sneeuw op speeldag 5 van MATCH Winter Competitie

25 februari 2013
 
 
 

MATCH Winter Competitie

Speeldag 4 op de banen van de Zoeterwoudse TC en TP Oosthout 
16 januari 2013
Speeldag 4 op de banen van de Zoeterwoudse TC en TP Oosthout
De eerste speeldag van het nieuwe jaar van de MATCH Winter Competitie vond plaats op zondag 13 januari 2013. De 128 deelnemers speelden hun wedstrijden in Zoeterwoude Dorp bij de Zoeterwoudse TC en bij TP Oosthout in Voorhout. 

De Kushion Kourt banen van ZTC lagen er om 10:00 uur nog bevroren bij, maar er kon gelukkig wel gespeeld worden. De banen bleken minder glad dan dat zij er uitzagen. Onder begeleiding van Tonny en Roderick werden de wedstrijden in een heerlijk winters zonnetje gespeeld. Om 16:00 uur begon de Nieuwjaarsborrel van ZTC en werd het gezellig druk op het park.

Tennis Park Oosthout in Voorhout was vanwege een inhaaldag van de KNLTB Wintercompetitie bij Meerburg de tweede locatie deze speeldag. Wij zijn als organisatie parkeigenaar Rob Ubink heel erg dankbaar dat wij op zo een korte termijn op zijn hardcourt banen terecht konden. Er was die dag alleen wel een personeelsuitje gepland voor het barpersoneel van TP Oosthout en daarom heeft Mario de laatste 2 uur de bardienst overgenomen. Buiten stond er een heerlijke pan Glühwein op een vuurtje te branden en ook bij TP Oosthout bleef het nog lang gezellig!

De volgende speeldag is op zondag 10 februari 2013 op de Pro Bounce banen van TV Overbos en de smashcourt banen van Dekker Sportcentrum beiden in Warmond.

Het is dan ook Carnaval en wij hopen dat jullie allemaal komen in een mooie outfit. Leuk weetje: Tijdens Carnaval heet Warmond het Rijk van de Billenprikkers...


Tot de volgende keer!