Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Nieuws

Afbeelding van MATCH Tennis Academy, uw partner op het gebied van Top Tennis
MATCH Tennis Academy, uw partner op het gebied van Top Tennis

4 februari 2014
Afbeelding van Jeugd TV Woubrugge presteert op DJK
Jeugd TV Woubrugge presteert op DJK

21 mei 2013
Afbeelding van Wederom sneeuw op speeldag 5 van MATCH Winter Competitie
Wederom sneeuw op speeldag 5 van MATCH Winter Competitie

25 februari 2013
 
 
 

Wederom sneeuw op speeldag 5 van MATCH Winter Competitie

 
25 februari 2013
Het zit niet mee! In februari zou er gespeeld worden voor MATCH Winter Competitie op zondag 10 februari 2013. Er zou gespeeld worden bij Dekker Sportcentrum en TV Overbos in Warmond. Helaas was sneeuw de spelbreker. De banen waren onbespeelbaar en alle deelnemers werden ingelicht dat er gespeeld zou worden op zondag 24 februari 2013.
    
Aangezien er geen plek was op 24 februari bij Dekker Sportcentrum werd er uitgeweken naar de Zoeterwoudse TC in Zoeterwoude Dorp. De wedstrijden bij TV Overbos bleven daar staan. De sneeuw was weg en alles zag er goed uit. Maar de weergoden gooiden toch weer roet in het eten en in de nacht van zaterdag op zondag viel er toch weer een kleine laag sneeuw en kon er wederom niet gespeeld worden. Vervelend voor de spelers maar zeker ook voor de organisatie, de verenigingen en vrijwilligers die moeite hebben gedaan om deze speeldag mogelijk te maken.
  
Aangezien zondag 3 maart (een week later) de laatste speeldag gepland staat, kan deze speelronde niet meer worden gespeeld. De stand in het klassement blijft dus hetzelfde en op zondag 3 maart zal duidelijk worden wie de winnaar is van de MATCH Winter Competitie 2012/2013. Op dit moment gaan team 16, 30 en 25 aan kop maar er kan nog van alles gebeuren.
  
De laatste speeldag is bij TC Rijpwetering en de prijsuitreiking zal om 18:15 uur plaats vinden. Vanaf 17:00 uur zal er een heerlijk barbeque klaar staan. Iedereen die wil kan mee eten. Dus ook als je niet tennist. Geef je dan wel op voor donderdag 1 maart 2013 via mario@bandanasports.nl" target="_blank">mario@bandanasports. De kosten voor de barbeque bedragen ? 15,-
  
Succes allemaal!