Home
Nieuws
Open plaatsen
Activiteiten
Evenementen
Verenigingen & Locaties
Toernooien
Registratie
FAQ
Contact
Mijn menu

Spotlight

  • Babolat
  • Het laatste nieuws
    hier geserveerd...
 

 
 

Uitleg registratie

 
Van imtennis.nl naar tennisenpadel.nl. Ook digitaal maken we de stap van tennis naar tennis én padel.
Iedereen een eigen I'M Tennis en Padel account !

Zodra je de registratie eenmalig hebt doorlopen heb je toegang tot je persoonlijke Tennis en Padel omgeving. Hier kan je je inschrijven voor al jouw tennis- en padeltrainingen en andere activiteiten en toernooien. Alle communicatie rondom je inschrijving verloopt via dit account. Zo kan je bijvoorbeeld altijd zien waarvoor jij je hebt ingeschreven, kan je dit zelf aanpassen en heb je uiteindelijk inzage in jouw persoonlijke planning (Speelkalender) zodra we je hebben ingedeeld.

Eenmalige registratie voor een eigen I'M Tennis en Padel Account

Om in te kunnen schrijven heb je een account nodig. Hiervoor doorloop je eenmalig een registratieproces. Registratie gaat via het registratieformulier. De gegevens welke we je vragen in te vullen zijn belangrijk omdat wij je daarmee van persoonlijk advies kunnen voorzien. Zo willen we bijvoorbeeld zorgen dat we je op basis van je leeftijd en jouw vereniging(en)/speellocaties alleen de trainingsvormen tonen welke voor jou van toepassing zijn. Het is dus erg belangrijk om dit correct en volledig in te vullen.

Sommige velden zijn daarbij verplicht gesteld en dienen dus ingevuld te worden om de Registratie te voltooien.

Nog geen lid van een tennisvereniging

Onder het kopje Vereniging(en) wordt je ook gevraagd om je vereniging in te vullen. Als je nog geen lid bent van een tennisvereniging vul hier dan de svereniging(en) in waar je eventueel lid zou willen worden. Op deze manier kan je dan in je account alle informatie van en over deze vereniging(en) vinden.

Als je nog geen lid bent van een vereniging dan heb je meestal ook nog geen speelsterkte. Vul onder het kopje vaardigheden dan bij speelsterkte niveau 9 in. Wij weten dan dat je een beginnende speler bent.

Uniek e-mailadres als gebruikersnaam

Belangrijk om te weten is dat je voor elk account een uniek e-mailadres nodig hebt. Dit e-mailadres is tevens je gebruikersnaam. In combinatie met het door jou gekozen wachtwoord heb je hiermee toegang tot jouw persoonlijke omgeving. Op deze manier kunnen we je persoonlijk van dienst zijn.

Veel tennisplezier met jouw persoonlijke account !